Løsrevne tekster

Jeg debuterede online i Slagtryk i 2011 med teksterne “Guppy” og “Krybende Læbeløs”, hvor jeg samtidig modtog kvartalshonoraret og senere havde en tekst med i temanummer om “Mennesket, Klimaet og Litteraturen”.

I 2016 havde jeg en tekst om hud med i A Little Less Conversation #9 (Arkiv for Detaljer.

Efter min debut i 2020 har jeg haft digtet “Ingen vil betale for dig” med i Kulturo #52 (2021) og novellen “Der er altid en regning at betale” i tidsskriftet Udkant #17 (2021), og i 2022 kommer der en amerikansk oversættelse af novellen “Foto af Tilly Millford” i The American-Scandinavian Foundations The Scandinavian Review.

I 2022 har jeg også teksten “Den Blå Avis” med i tidsskriftet Tydelige Tegn #2. Jeg modtog arbejdslegat fra Statens Kunstfond i 2022 – og tak for det!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s